Afbeelding

Aan mijn woning zat veel houtrot en was van het begin af aan bruin geschilderd. Rob heeft het weer in een eigentijdse frisse kleur gezet. Een prettige betrouwbare man die weet wat schilderen is. Netjes en zonder zakkers.

mevr. Burgers, Eerbeek,

Glas isoleert zeer slecht. Zeker door enkelglas gaat veel warmte verloren. Bij koud weer voel je als het ware de kou langs het raam 'vallen'. Radiatoren en convectoren worden onder het raam geplaatst om deze koudeval te compenseren.Om het warmteverlies te beperken, kunt u enkele beglazing vervangen door dubbelglas. Enkelglas geeft 8,5 keer zoveel warmteverlies als een geïsoleerde buitenmuur, dubbelglas nog maar 4,5 keer zoveel. HR++ glas werkt extra isolerend en comfortverhogend. HR++ glas laat zonlicht wel door maar voorkomt dat de binnenwarmte via de ruit verdwijnt. U betaald hier meer voor dan voor gewoon dubbelglas, daar staat tegen over dat de energiebesparing ongeveer twee keer zo hoog is. De grootte van de besparing is afhankelijk van de binnentemperatuur. Laat de werkzaamheden altijd over aan de vakman! Controleer elk jaar of de voegen nog goed afsluiten en laat beschadigingen tijdig bijwerken.

Met het vakmanschap van Couleurverf is uw bezit in goede handen. Uw woning is een kostbaar bezit, daar moeten we dus zuinig op zijn! Dit betekent dat wij met ons bedrijf staan voor kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Wij werken snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit.

Kwaliteit en vakmanschap staan in onze organisatie op een hoog niveau. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste producten waarbij het sparen van het milieu een belangrijk punt is. Kijk gerust eens verder op deze site voor meer informatie over ons bedrijf en onze activiteiten of neem voor meer informatie contact met ons op.
Wij staan u graag te woord!
 

HeaderImage

Bijenkorf 42
6961 PB Eerbeek

Telefoon:
0313-422101
Mobiel:
06-17966424
E-mail:
info@couleurverf.nl