Afbeelding

Rob heeft bij ons snel en vakkundig de buitenboel geschilderd. Werkt netjes, is klantvriendelijk en prettig in het contact. Wanneer wij weer iets in en rond huis te schilderen hebben gaan wij zeker weer met Rob in zee.

,

 

Couleur schildersbedrijf is een één mans bedrijf met ruime ervaring op het gebied van schilderwerk en staan voor kwaliteit en goed advies. Voeren ook al het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand uit! Zowel binnen als buitenwerk. Ook voor het zetten van nieuwe of het vervangen van dubbel glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast geven wij om de 3 jaar periodiek onderhoud. In overleg kunt u dit door ons laten verzorgen. Het schilderwerk van uw pand of woning wordt dan nauwkeurig in de gaten gehouden en zullen daar waar nodig extra onderhoud plegen. Het is natuurlijk voor u belangrijk om een goed onderhouden woning te hebben en te houden.

Rob heeft bij ons het gehele appartement in Portugal geschilderd! (wanden, plafond, deuren, posten, kozijnen, balkon, etc.)
Goede vakman en een harde werker!! Fijn ook dat hij meedenkt naar oplossingen, mocht dat nodig zijn! Rob houdt zich aan zijn afspraken en komt deze afspraken ook na en bovendien biedt Rob een uitstekende service!
Mocht u een schilder nodig hebben en geen kwakzalver, dan kan ik u dit echt aanbevelen!!!
 

 

Wij kunnen u vermelden dat wij zeer tevereden zijn. Het werkt wordt zeer vakbekwaamd uitgevoerd. Daarbij geven zij goede kleuradviezen. Zeer prettig in de omgang en betrouwbaar. Komt na wat er is afgesproken. Bedankt voor het goed geleverde werk!

Couleurverf (Rob) heeft bij ons, ons huisje opgeknapt en ik ken u met alle eerlijkheid vertellen dat wij daar heel tevreden mee zijn. De schilder werkt netjes en is erg klantvriendelijk en bovendien prettig in de omgang. Als er bij ons weer iets in en rond het huis geschilderd moet worden bellen wij Rob.

Aan mijn woning zat veel houtrot en was van het begin af aan bruin geschilderd. Rob heeft het weer in een eigentijdse frisse kleur gezet. Een prettige betrouwbare man die weet wat schilderen is. Netjes en zonder zakkers.

Rob heeft bij ons snel en vakkundig de buitenboel geschilderd. Werkt netjes, is klantvriendelijk en prettig in het contact. Wanneer wij weer iets in en rond huis te schilderen hebben gaan wij zeker weer met Rob in zee.

Wat een verademing, een schilder zonder radio (geen herrie achter het huis). Aan ons huis zat veel houtrot. De schilder heeft een aannemer in de arm genomen. En er is een plan van aanpak gemaakt waar door de kosten binnen de perken bleef. Ons huis is weer een plaatje!

 

Ruimt elke dag zijn spulletjes netjes op en laat geen rommel achter.

Het huis zit weer strak in de verf en dat zien veel mensen ook. Ben erg tevreden. Het loont de moeite. Mijn complimenten.

Strakke winterschilder. Werkt netjes, betrouwbaar en niets is te veel!

HeaderImage

Bijenkorf 42
6961 PB Eerbeek

Telefoon:
0313-422101
Mobiel:
06-17966424
E-mail:
info@couleurverf.nl