Afbeelding

Strakke winterschilder. Werkt netjes, betrouwbaar en niets is te veel!

Hr. Sloot uit Dieren,


Couleur Schildersbedrijf is een specialistisch werkend bedrijf met ruime ervaring op het
gebied van schilderwerk. Wij staan voor kwaliteit en goed advies.
Wij voeren dan ook al het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand uit! Zowel bij binnen- als buitenwerk. Ook voor het zetten van nieuwe ruiten of het vervangen van uw kapotte thermopane bent u bij ons aan het juiste adres. 
 

Daarnaast geven wij periodiek onderhoud. In overleg kunt u dit door ons laten verzorgen. Wij houden dan uw schilderwerk nauwkeurig in de gaten, en zullen daar waar nodig extra onderhoud plegen.
Het is natuurlijk voor u belangrijk om een goed onderhouden woning te hebben en te houden. En om uw huis in goede conditie te houden moet er onderhoud gepleegd worden. Om te beginnen oogt een goed onderhouden woning niet alleen beter, maar door regelmatig onderhoud kunt u de kosten verdelen en beter in de hand houden. Als u lang wacht met het
plegen van onderhoud kunt u altijd voor verrassingen komen te staan. Vaak moet het schilderwerk gedeeltelijk verwijderd worden omdat de verflagen niet meer intact zijn. Het voorkomen van bijvoorbeeld houtrot is ook een belangrijk item.
Het is dan ook mogelijk om samen met ons een goed onderhoudsplan te maken.
Dus in overleg betaald u dan alleen voor het op dat moment gepleegde onderhoud u heeft dus geen maandelijkse onderhouds- of servicekosten u weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent!
 

 

HeaderImage

Bijenkorf 42
6961 PB Eerbeek

Telefoon:
0313-422101
Mobiel:
06-17966424
E-mail:
info@couleurverf.nl