Afbeelding

Ons bedrijfspand is uitstekend in de verf gezet. Nu kunnen we weer jaren vooruit!

Jarno Eggink, JDI internet professionals

Behang is helemaal "in". Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Talloze soorten, kleuren, afmetingen, effen, met een print, een streep, een dessin of heel design. Het is allemaal mogelijk. Maar of het behangen nou zo leuk is om te doen, is nog maar de vraag. Wij hebben de oplossing: u kiest het behang uit en wij zorgen ervoor dat het netjes wordt aangebracht.
 

Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:
• het toepassen van papieren behang, al of niet stripbaar, vinylbehang, glasvlies, scanvlies enz.
• sausen van muren en plafonds
• het laten aanbrengen van structuurverven of andere decoratieve technieken
• het laten aanbrengen van structuurmuurverven of het toepassen van kwartsverf waardoor uw wand of plafond het aanzien krijgt van fijn schuurwerk
• het aanbrengen van sierlijsten en lambrisering

Steeds geldt: vertonen de wanden en plafonds gebreken, bv. gaten, scheuren en andere oneffenheden, wij lossen dit voor u op.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvende offerte of advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ons een mail toezenden.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed advies en een offerte op maat krijgt. Daarom proberen we om samen met u tot een uitgebreid totaalplan te komen.

Ook voor advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. En mocht u er daarna nog niet helemaal uitkomen, dan helpen we u graag een handje op weg.

Voor informatie kunt u bellen met 0313 - 422101

Of een mail sturen naar info@couleurverf.n1  

HeaderImage

Bijenkorf 42
6961 PB Eerbeek

Telefoon:
0313-422101
Mobiel:
06-17966424
E-mail:
info@couleurverf.nl